dock er en ny danskproduceret bordholder til iOS-enheder

En ny danskproduceret bordholder til iOS-enheder er i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

dock er en ny danskproduceret bordholder til iOS-enheder

Firmaet Aluminimo står bag en ny danskproduceret dock til iOS-enheder, der gør det muligt at have telefonen eller tabletten stående synligt, samtidig med den enten er tilsluttet oplader, computer eller anlæg.

Der hvor dock adskiller sig fra andre bordholdere er, at den kan indstilles i ”rygstøtten”. Det giver den alsidighed, at den så passer til mange forskellige størrelser tablets og telefoner – samt med og uden cover.

Til at starte med kommer dock til iPhone, iPod Touch og iPad – i to forskellige versioner. Det betyder, at der kommer en version til det gamle 30 pin stik fra Apple, samt en version til det nye lightning stik.

Det betyder også, at Aluminimo har valgt, at udvikle en dock, som passer til de efterhånden gamle Apple produkter med det gamle stik.

 – ”Grunden til, at vi har en model til 30 pin stikket er, at der er rigtig mange mennesker, som ejer en iPhone 4, en ældre iPad eller f.eks. en iPod Classic. Og de skal naturligvis ikke snydes, derfor har vi også udviklet en adapter til den dock, som gør det muligt at ændre docken fra 30 pin til at passe til lightning-stikket,” fortæller Mads Miltersen, Designer og Arkitekt ved Mads Miltersen Design, til Mobilsiden.dk.

Dock er Aluminimos første produkt, da de normalt hjælper andre virksomheder med udviklingen af nye produktioner.

 – ”Vi kan forhåbentlig også snart lancere dock til produkter med micro-USB, f.eks. Android-telefoner og tablets,” tilføjer Mads Miltersen.

Du kan købe dock på www.aluminimo.dk til 399 kroner pr. stk. Adapteren fra 30 pin til lightning koster 30 kroner.