Doro lancerer smartphonen alle kan finde ud af

Navnet på Doros nye smartphone er PhoneEasy 740, og den kan selv ældre og handicappede finde ud af.

Doro lancerer smartphonen alle kan finde ud af

Doro har på årets Mobile World Congress 2012 i Barcelona lanceret Doro PhoneEasy 740.

Doro PhoneEasy 740 er en enkel 3G smartphone, målrettet ældre og folk med et handicap. Doro er kendte for deres brugervenlige telefoner, og denne model er ingen undtagelse.

Den nye smartphone kører som den første smartphone med det nye Doro Experience, der er en webbaseret brugerflade. Doro Experience gør det let at betjene smartphonenen, installere applikationer og hente indhold. Af nævneværdige features er GPS-positionering, FM radio og webbrowser.

Doro PhoneEasy 740 har et kamera på 5 megapixel, en 3,2″ berøringsfølsom skærm med tydelige ikoner og med en opløsning på 320×480 pixels.

Udover muligheden for at benytte det virtuelle tastatur på skærmen, så har telefonen også et normalt tastatur med store knapper, der er placeret et stykke fra hinanden, så selv fummelfingrede personer kan ramme de rigtige knapper.

Telefonen har en 650 MHz ARM 1176 processor, A-GPS, Bluetooth. Målene på den nye telefon bliver 116x56x18 mm

Telefonen forventes på markedet i løbet af sommeren 2012.

Læs mere:
– Doro Experience – ny webbaseret brugerflade

Efterfølgende nyt

Temaet fortsætter med at være relevant. mobilsiden fulgte op på historien. 26/2/2012 samlede vi op på historien og publicerede en vinkel på Sony Xperia U – ny entry-level smartphone fra Sony – Du finder den her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.