Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dropbox kan nu deles op i privat og erhverv

Dropbox kan nu deles op i privat og erhverv

Bruger du Dropbox til både personlige og forretningsnoter, eller savner du muligheden for løbende redigering, så er der gode nyheder på vej

Rigtig mange bruger Dropbox og mange blander personlige informationer med forretnings eller jobdokumenter. Derfor laver Dropbox en opdatering som gør det muligt at opdele de to ting, selvom det stadig er samme konto du logger ind på.

Samtidig kan du dele din hukommelse op således at du køber ekstra plads til den ene del af kontoen, uden af den anden del skal drages ind i den ekstra plads.

Deler du dokumenter med andre i virksomheden eller hjemmet, så fortsætter de glædelige nyheder. Nu kan man se og redigere i samme dokument samtidig. Man behøver altså ikke længere lukke ned og hente den seneste version igen. Det hele sker i ”real-time”.

Bruger du Dropbox både til privat og erhverv?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies