Dropper Motorola Europa?

Det ser ud til, at det er ved at være slut for det Google-ejede Motorola på det europæiske marked – i hvert fald for en stund.

Dropper Motorola Europa?

Google-ejede Motorola er måske ved at være færdige på det europæiske marked – i hvert fald for en stund, ifølge en anonym kilde Amobil.no har talt med.

 – ”Google har taget en strategisk drejning på Motorolas vegne og ændret deres fokusområde, hvilket betyder de ikke vil levere de nye Motorola-produkter i Europa i 2012. Dog vil Frankrig, Tyskland og England stadigvæk få enhederne. Service vil blive opretholdt i overensstemmelse med de enkelte landes lovgivning”.

Sådan skulle forklaringen lyde ifølge kilden.

Det er dog i skrivende stund uvist om det er et midlertidigt stop af leverancerne eller om vi igen efter årsskiftet, vil få Motorola-produkter på markedet.

 – ”Vi har desværre ikke nogen kommentarer til Motorolas situation,” siger Googles danske talsperson Christine Sørensen til Amobil.no.

Læs også:
 – Google: Flere fyringer på vej i Motorola
 – Motorola Danmark undgår Googles store sparekniv
 – Google fyrer i stor stil hos Motorola
 – Motorola-løfte: Vi vil ikke nedprioritere Danmark

Sidste nyt om motorola

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 6/10/2012 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med historien Google: Flere fyringer på vej i Motorola – Læs den her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..