E-mail fra Apple skal forhindre misbrug

Apple benytter e-mails i kampen mod bedrageri på deres App Store.

E-mail fra Apple skal forhindre misbrug

Næste gang du køber en ny iPod, iPad eller iPhone, så sender Apple dig måske en e-mail, når du har foretaget dit første indkøb på deres App Store. Det skriver Macrumors.com.

For at modvirke misbrug, så er Apple begyndt at udsende e-mails, første gang man benytter sit AppleID sammen med en ny Apple enhed. AppleID er et unikt ID, der benyttes på Apples App Store, og det bruges til at godkende indkøb af musik, film, ringetoner og applikationer på Apples Apps Store eller iTunes store.

Første gang man benytter sit AppleID på en enhed, som man ikke tidligere har benyttet ID’et på, så sender Apple en bekræftigelses e-mail til ID’ets ejer. E-mail gør opmærksom på, at ID’et er blevet brugt med en ny enhed. Indholdet i e-mail afslører ikke hvilket indhold man har købt, men fortæller blot, at AppleID’et er blevet brugt med en ny enhed.

Dette nye tiltag skal ifølge Macrumors bekæmpe den stigende mængde snyd på Apples App Store.

Sidste tilføjelse til historien

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 8/8/2011 gik vi videre med et indlæg med tematikken Apple slår ned på udviklere der sælger iOS 5 – Klik her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.