EA-chef: Tablets overhaler konsoller inden længe

En af topcheferne hos Electronic Arts har store forventninger for tablets, som kan blive næste store satsning

EA-chef: Tablets overhaler konsoller inden længe

En af cheferne hos Electronic Arts, der er et af verdens største spilfirmaer, tror på, at tablets bliver fremtiden for gamere. Når vi skriver 2018, vil tablets være mere kraftfulde end konsoller, mener Blake Jorgensen.

Læs også: FIFA 15 klar til mobiler og tablets

Jorgensen er lige nu meget imponerede over tablets som Apples iPad Air 2, Googles og HTCs Nexus 9 og så NVIDIAs Shield Tablet.

Tablets kan åbne op for en ny måde at spille på, som er mere end de fleste mobilspil, som generelt er tiltænkt hurtige spil på farten lige nu, mener Jorgensen.

Læs også: HTC vil bygge egen tablet

Jorgensen fortæller også, at i krydfeltet mellem de store konsolspil og de små mobilspil ligger en stor mulighed for et firma som EA, hvis man kan ramme den rigtige spiloplevelse.

Electronic Arts er en af de største spillere på markedet, og firmaet har også en række store spil til mobiler og tablets på sin kappe – herunder eksempelvis den populære FIFA-serie og The Simpsons tapped out og The Sims.

Sidste tilføjelse til historien

Siden redaktionen kørte denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 9/2/2015 kom den efterfølgende historie med en artikel omkring temaet HTC vil bygge egen tablet – Læs her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..