EasyPark klar med applikation i ny version

Mobilbetaling vinder indpas hos danskerne og nu relancerer EasyPark, deres applikation i en ny version med flere muligheder.

EasyPark klar med applikation i ny version

Applikationen fra EasyPark gør det muligt at købe parkeringsbilletter direkte på smartphonen, samt forlænge eller stoppe parkeringen via applikationen.

EasyParks app bliver mere og mere populær blandt danskerne og i 2012 steg antallet af betalinger via applikationen med 71 procent – og EasyPark blev den mest benyttede applikation til mobilbetaling med cirka 60.000 brugere.

Men EasyPark vil mere og derfor er hele applikationen blevet relanceret i en ny version, som kan håndtere endnu flere services og rummer nye muligheder. Brugerne vil opleve applikationen har fået et gevaldigt løft i både funktionalitet og design.

Det er i den nye version muligt at skifte nemt og enkelt mellem flere biler, samt mellem en privat- og firmakonto.

 – ”Det handler om at følge med tiden, især når efterspørgslen er så massiv. Vi har tilrettet App’en fuldstændig til vores kunder behov, og filosofien bag udviklingen af den nye EasyPark-App er, at den gode brugeroplevelse kan skabe værdi for både de mange EasyPark-kunder,” siger Morten Hother Sørensen, adm. direktør i EasyPark Danmark.

Andre nyheder i den nye version er; muligheden for at finde områdekoder via GPS, se transaktionshistorie,

Applikationen er gratis at downloade i både Apples App Store og Google Play Store. EasyPark er netop udkommet i hele Europa.