Efterårets bedste mobil [AFSTEMNING]

De sidste par uger har Mobilguderne drysset en del spændende mobilnyheder over os. Hvilken synes du er mest spændende?

Efterårets bedste mobil [AFSTEMNING]

Mange førende producenter løftede for nyligt sløret for deres efterårskollektion. Apple, Samsung, Sony, Motorola og Huawei byder alle ind med topmobiler med hver deres force.

Apples nylige lancering rangerer nok som den største: to nye iPhones blev det til, i størrelserne Medium og X-large. Ny strømvenlig processor, NFC-betaling og nyt design er nogle af hovedfeatures i Apples nye darlings.

Læs også: Apple iPhone 6 og 6 Plus slippes løs – her er de

Hos Samsung satses der også stort med to gange Galaxy Note. Phableten der pionerede sin egen niche kommer nu i to versioner: Note 4 og Note Edge. Note 4 byder på nyt design med ædlere materialer, og forbedret pen-funktionalitet. Note Edge gentager Note 4 dyderne, men integrerer desuden en smal, buet sideskærm. Sidste nyhed er lidt ældre, men stadig aktuel: Galaxy Alpha – Samsungs bud på en luksusmobil i lommeformat.

Sony er også ude med to topmobiler, i to størrelser. Størst er den 5,2 tomme Xperia Z3 der kombinerer et vandtæt ydre med et nyt vellykket design. Gider du ikke slæbe på stortelefoner med kæmpeskærme er Sony anden nyhed for dig: Xperia Z3 Compact. Her finder du en vaskeægte topmobil, med yderst kompakte mål.

Kan skærme derimod ikke blive store nok, er Huaweis seneste topmodel oplagt. Huawei Ascend Mate 7 er en decideret hypermobil, med hele 6 tommer biograflærred på fronten. Selvom skærmen er kæmpestor, formår Huawei at holde målene nogenlunde lommevenlige, og inkorporer et stilrent alu-design med fingeraftrykslæser.

Motorola er sidste aktør på banen med et nyt flagskib: Moto X (2014-udgave). Her finder du topspecifikationer parret med et optimeret Android-system og et 5,2 tommer Full HD display. Motorola prøver samtidig nye materialer af med blandt andet træ og læder til at skabe en anden oplevelse end hos sædvanlige plast, glas og alu-mobiler.

Hvad synes du? Hvilken mobil finder du mest interessant?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Opdateringer af emnet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden kunne ikke lade være. 3/9/2014 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med historien; Moto X+1: topmobil med læderstue – Læs her. Se de seneste nyhede om temaet her.