EmporiaCONNECT: en tryg seniormobil

Skal mobilen til bedstemor bare være enkel og ligetil, er emporiaCONNECT oplagt for den er skræddersyet til seniorer.

EmporiaCONNECT: en tryg seniormobil

Er du på udkig efter en brugervenlig telefon som både er enkel og skaber tryghed er emporias seneste mobil oplagt.

EmporiaCONNECT er udviklet specifikt til brugere som gerne vil nyde af moderne kommunikationsmuligheder men som synes at smartphones er for stor en mundfuld. Menuer er overskuelige og renset for frustrerende softwareopdateringer, downloads eller uforståelige menuer.

Basale funktioner som SMS og tale er naturligvis til stede, og udvidet med nøje udvalgte funktioner tilpasset til ældre mennesker. Her er blandt andet kamera, kalender, vejrudsigt, hukommelsestræning, medecin-påmindelser og vejledning til faciliteter i området.

Mobilen huser to skærme, et udenpå til det hurtige overblik, samt et under klappen med 2,8” farveskærm tilpasset læsning af SMS’er og billedfremvisning. Et kamera på 2MP med 2GB lager giver brugeren mulighed for selv at tage og dele billeder med de nærmeste.

EmporiaCONNECT v88

Indbygget tryghed

EmporiaCONNECT indeholder et intelligent opkaldsystem, som sikrer tryghed for bruger og pårørende. Op til fem forskellige numre kan lagres og ringes op en efter en i nødstilfælde. Akutfunktionen sikrer desuden at opkaldet aldrig ender på en telefonsvarer.

Børn eller børnebørn kan desuden tjekke op på emporia-brugeren ve og vel via emporiaME-app’en. Derfra kan de nærmeste holde telefonlisten ajour og oprette påmindelser til vigtige begivenheder.

EmporiaCONNECT huser desuden GPS der kan hjælpe med at navigere i ukendte byer og områder.

Specifikationer EmporiaCONNECT

Mål: 108x53x20mm, 110 gram
Display: 2,8” TFT, 240 x 400 Pixel
Kamera: 2 MP
batteri: 1150 mAh, 170 timer standby, 6 timers tale
Netværk: 2G, 3G, bluetooth 2.1
Øvrigt: Høj lyd til personer med nedsat hørelse, akutfunktion

emporiaCONNECT kan købes i Elgiganten til en vejledende udsalgspris på 999 kroner.