Engelsk premierminister langt fremme i iPad’en

David Cameron får egen app til næste år.

Engelsk premierminister langt fremme i iPad’en

Det er efterhånden et velkendt faktum, at verdensledere har fået smag for iPads: både Præsident Obama og den engelske Premierminister David Cameron bliver set i gang med deres iPad i tide og utide.

Og sidstnævnte er nu ved at lægge sig i spidsen af feltet af tech-nørdede verdensledere: han har fået bygget en app, der kan give ham real-time data om England, lige når han står og har lyst til det!

Det siges, at Camerons personaliserede app kan give ham oplysninger om de seneste ventelister til hospitaler, statistik om kriminalitet, arbejdsløshedstal samt et utal af andre oplysninger, alt sammen præsenteret lækkert og iOS?et.

Hertil får han også nyheder fra bl.a. BBC, Google og Twitter, ligeledes i real-time, så han hele tiden er maks opdateret på, hvad der rør sig i verden. Rygtet siger, at Camerons app er klar til brug (for ham…) til marts næste år.

Han er ikke den eneste iPad-bruger i det engelske parlament. Der er for nylig blevet indkøbt 34 iPads med henblik på ?at undersøge hvordan mobilt computerarbejde kan bruges til at støtte arbejdet i parlamentet, samt hvilke omkostnings- og miljø-besparelser der kan opnås? – det er vel nu kun et spørgsmål om tid før vi ser Helle og Villy brage WordFeud i folketingssalen her i lille Danmark…?

Opfølgning:

Efterfølgende kom der mere om sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 13/12/2011 fik historien nyt liv med en artikel der tunede ind på iPad 3 måske på markedet i februar 2012 – Næste artikel om temaet finder du her. Se de seneste nyheder om emnet her.