Er der lydproblemer med iPhone?

Flere brugere rapporterer på Apples Support Forum, at de oplever problemer med, at lyden forsvinder ved opkald på deres iPhone.

Er der lydproblemer med iPhone?

I en over 100 sider lang forum-tråd på Apples Support Communities Forum, har brugere klaget over lydproblemer med deres iPhone.

Problemet består i, at når brugeren foretager et opkald, så slås lyden fra, så den der ringer op, ikke kan høre modtageren. Modtageren af opkaldet kan dog stadig høre den der ringer op, skriver AppleInsider.

Problemet er angiveligt startet omkring november 2011, hvor Apple udkom med iPhone 4S.

Flere brugere skriver, at problemet løses ved, at lægge på og ringe op igen. Andre skriver, at de har været nødt til, at genstarte telefonen.

Det skulle dog også kunne lade sig gøre, at undgå problemet, ved at lade Siri foretaget opkaldet, eller ved at anvende et headset.

Problemet skulle være meget periodisk. Nogle brugere rapporterer, at fejlen forekommer ved omkring hvert 10. opkald.

Apple har ikke kommenteret problemet, men flere spekulerer i, om problemet ligger i iOS-systemet, da også brugere med iPhone 4 med iOS 5 har haft lignende problemer.

Har du oplevet problemet med din iPhone, så hører vi gerne om det.

Kilde: AppleInsider 

Videre nyt om iPhone

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden kørte videre med bolden. 3/1/2012 samlede vi op på historien og publicerede nyheden; Nokia Lumia 800 får tæsk af iPhone i uofficiel test – Den næste artikel om emnet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..