Er det den nye iPhone

Rygterne tager til - og en hjemmeside påstår at have et testeksemplar i hænderne. Hvad tror du?

Er det den nye iPhone

Det forventes at der kommer en ny iPhone 5 i efteråret, formentlig oktober måneder, og nu begynder spionbilleder og rygter for alvor omkring den kommende iPhone.

Hvis man skal tro de nye spionbilleder, så går iPhone 5 væk fra sølv- og sort æstetikken – og det ligner den nye kun bliver sort. Rygterne har længe gået på, at en kommende iPhone 5 ville få større skærm men uden ”kassen” vil blive meget større. De rygter passer meget godt med de nye fotos.

Taler billederne sandt så ligner det den nye iPhone-skærm er i tættere på 16:9-formatet, den nuværende skærm er i formatet 1,5:1.

Det er hjemmesiden Kitguru.net, som har fået fingre i hvad der skulle være et testeksemplar af en færdig iPhone 5. Se billederne her.

Mere til fortællingen

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 9/7/2012 publicerede redaktionen en ny vinkel på temaet Mobiltilskud genindføres – køb iPhone til 199 kroner – Den videre historie om temaet finder du her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..