Er dette en Nokia Lumia tablet?

Ved en Nokia-event i Pakistan, har Nokia vist et billede, der kunne antyde, at en Nokia Lumia tablet er i støbeskeen.

Er dette en Nokia Lumia tablet?

Det er åbenbart populært for tiden at skabe hype omkring kommende produkter, ved tilsyneladende tilfældigt at lade dem optræde i andre sammenhæng. Senest gjorde Samsung brug af tilfældig fremvisning, i forbindelse med en måske kommende 8-tommer tablet.

Nokia står heller ikke tilbage, og fremviser ved en event i Pakistan et billede, der kunne antyde, at en Nokia Lumia tablet er på vej, skriver Microsoft News.

Ved præsentationen af Nokia Lumia 620 i Pakistan, blev ovenstående billede vist, for at gøre opmærksom på bredden i Windows 8 og Windows Phone 8 økosystemet.

På billedet ses også en tablet med Windows 8. Enheden minder i udformning og design meget om Nokia Lumia-telefonerne, med bløde runde former og en tynd farverig ramme.

Kilde: Microsoft News

Seneste tilføjelse til sagen

Temaet er stadig relevant. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 16/2/2013 fulgte vi historien op med sagen om Reklamestunt: Samsung afslører ny tablet i reklame for Note 10.1 – Det videre forløb i sagen finder du her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Tablet..