Er dette lækkede pressebilleder af Galaxy S IV?

Galaxy S III er pt. en de mest omtalte telefoner, men rygterne om efterfølgeren er godt i gang. Er dette lækkede billeder?

Er dette lækkede pressebilleder af Galaxy S IV?

Hjemmesiden SamMobile har modtaget et kæmpe tip fra en insider, som de har ved Samsung. Ifølge ham så er dette Galaxy S IV – efterfølgeren til ”Årets mobil 2012” på Mobilsiden.dk, Samsung Galaxy S III.

 – Køberne har talt – her er årets mobil 2012

Designet på billedet, som angiveligt skulle vise Galaxy S IV ligner forgængeren Galaxy S III. Billedet viser også, at der benyttes on-screen taster og altså ikke den ”normale” hjem-knap, som Samsung ellers normalt har på deres enheder.

SamMobile mener ligeledes at vide, fra en bruger, at Samsung vil afholde præsentationen af Galaxy S IV den 4. marts 2013 til et Samsung Mobile Unpacked event i Korea. I så fald er dette kort efter Mobile World Congress, som foregår i sidste uge af februar måned i Barcelona.

Normalt afholder Samsung dog deres Unpacked events i flere lande og derfor kan der også være i London, som tilfældet var med Galaxy S III.

De rygtedes specifikationer, som dog ikke stammer fra denne kilde, er:

 – Exynos 5450 Quad-Core CPU clocked at 2.0GHz

 – Mali-T658 GPU

 – 2GB of RAM

 – 4.99” SuperAMOLED FULL HD resolution (1080×1920) Display

 – 13 Megapixel Rear Facing Camera

 – 2 Megapixel Front Facing Camera

 – Android 4.2.1 (Out of the box)

Samsung har ikke kommenteret på disse rygter og derfor skal der huskes, at det ikke er officielt før Samsung selv har meldt ud og offentliggjort dette.

Billede af invitationen til Samsung Mobile Unpacked 2013 – om den er ægte er uvist (Foto: SamMobile)