Er Lumigon – helt “gone”?

Det er et år siden, at Lumigon afholdte et kæmpe release-party for deres første mobil T1. Mobilen er stadig ikke en realitet.

Er Lumigon – helt “gone”?

Det er et år siden Mobilsiden.dk, og mange andre fra mobilbranchen, blev inviteret til et storstilet release-party for Lumigon’s første bud på en Android-baseret smartphone, der gik under navnet T1.

Siden dengang har lanceringen af telefonen skubbet sig et par gange, og trods flere forsøg gennem året, har det desværre været umuligt at få et møde med talsmanden fra Lumigon, Lars Gravesen.

Generelt er Lumigon ikke nemme at få i tale, og den seneste udmelding er kommet fra Jan Gunnar Næss, som er en af hovedaktionærerne i Lumigon. Tilbage i juni måned troede han stadigvæk på firmaet, og forventede T1 på markedet i efteråret 2011.

Han sagde dengang følgende til Amobil.no: -“Jeg kan ikke gå i detaljer om specifikationer, men som du vil få at se, lancerer vi en model mere, ikke længe efter T1″.

Mobilsiden.dk talte også selv med et par af folkene i Lumigon under Mobile World Congress 2011 tilbage i februar måned, og her var forventningerne også store.

De fortalte blandt andet, at de ikke ville gøre de store indgreb i Android-systemet, og altså begrænse deres egne tilpasninger til et minimum, hvilket betød, at slutbrugeren ville få hurtigere adgang til opdateringer.

Er intet nyt – godt nyt?

Der er et ordsprog, som hedder “intet nyt – er godt nyt”. Dette håber vi også er tilfældet i Lumigon sagen, da vi uden tvivl ville synes det kunne være interessant med en dansk spiller på mobilmarkedet.

Det eneste spørgsmål er bare, hvor længe kan de efterhånden lade folk vente på mobiltelefonen? Eftersom de åbnede for forudbestillinger få dage efter release-partyet.

Mobilsiden.dk afventer stadigvæk T1, men har desværre ikke noget nyt at berette om Lumigon, som går usandsynlig stille med dørene.

Har du bestilt en telefon på hjemmesiden, og får informationer er vi interesseret i at høre nærmere. Og ellers hvis du stadigvæk har mod på at forudbestille dit eksemplar af Lumigon T1, så kan det fortsat gøres på deres hjemmeside.

Opfølgning: Lumigon siger, at mobilen ER på vej


Læs også:
– Lumigon vil sælge 500.000 smartphones det første år
– Hvad blev der af Lumigon?
– Lumigon benytter Apple strategi
– Er Lumigon smartphonens svar på B&O?
– Smugkig på dansk Android mobil