Euroman klar til iPad

Mandemagasinet Euroman har nu fået sin egen applikation til Apples iPad. Chefredaktøren håber, at de afklædte damer går igennem Apples censur.

Euroman klar til iPad

Forlaget Egmont har netop lanceret en iPad-version af deres mandemagasin Euroman.

I første omgang udgiver Egmont en gratis intro-app, der snart er tilgængelig i App Store.

”Vi afventer med spænding Apples godkendelse. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi også bringer smukke, afklædte kvinder, i dette tilfælde en serie med Vibe Sørensen, en af verdens mest eftertagtede undertøjsmodeller, og vi håber ikke det spænder ben for os og kommer til at forsinke processen,” siger Mads Lange, chefredaktør på Euroman, i en pressemeddelelse.

Intro-app’en er på 33 sider, plus billedgallerier. Den 17. februar udkommer første version af den fulde iPad-udgave, som kommer til at koste det samme som det trykte magasin.

Abonnenter af Euroman får gratis iPad-versionen med, og får i applikationen ekstra ting, som interaktive elementer, fotos, musik, levende billeder med mere.

Seneste nyt

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 20/12/2010 fulgte vi op med en artikel med temaet Jyllands-Posten klar til iPad – Den videre historie kan du læse her. Se også seneste nyt om tematikken her..