Eventyret om Oscar & Olivia fortsætter – nu med Snotdragen

Historien om Oscar & Olivia fortsætter i ny børnebog og –applikation. Denne gang handler den om mødet med Snotdragen.

Eventyret om Oscar & Olivia fortsætter – nu med Snotdragen

I sommeren 2012 stiftede vi bekendtskab med børnebogen og – applikationen ”Oscar & Olivia på rumeventyr” for første gang. Et møde, der vakte begejstring både blandt mange forældre, men specielt hos de små poder.

 – Tag med Oscar & Olivia på rumeventyr i en ny børneapplikation

Oscar & Olivia er atter hovedpersonerne i en ny historie, der ligesom forgængeren kan købes som almindelig bog eller downloades som applikation til iPhone og iPad. Applikationen er endnu engang spækket med de virkemidler nutiden giver.

Manden bag Oscar & Olivia historierne er Thomas Mygind Christensen, der står bag både idéen, manuskriptet og oplæsningen i applikationen.

oscar og olivia og snotdragen applikation iphone børn
Screenshots fra applikationen “Oscar & Olivia og Snotdragen”.

Oscar & Olivia og Snotdragen

I den anden bog om Oscar & Olivia er det noget vi alle kender til, som er hovedemnet i historien – nemlig forkølelse.

Oscar og Olivia vågner begge en lørdag morgen og er godt og grundig forkølet. Meldingen fra deres mor er, at de skal blive under dynen så de kan blive friske igen. Ikke lige sådan Oscar og Olivia havde tænkt sig at tilbringe weekenden. Olivia spørger så Oscar, hvordan man egentlig bliver forkølet.

Oscar fortæller da den spændende og meget levende historie om Snotdragen, der efter hans mening er skyld i vi bliver forkølet. Efterfølgende går dagen med at lave en fælde for Snotdragen.

Hvad der mere sker i historien vil vi dog ikke røbe her, men i stedet for opfordre folk til selv at downloade applikationen eller få købt bogen i papirudgaven.

oscar og olivia og snotdragen applikation iphone børn
Screenshots fra applikationen “Oscar & Olivia og Snotdragen”.

Fortsætter hvor forgængeren slap…

Der er ingen tvivl om, at ”Oscar & Olivia og Snotdragen” er en oplevelse for sig selv, både at se, høre og læse. I applikationen fanges du fra starten.

Den flotte grafik og den utroligt behagelige oplæsning – Thomas Mygind Christensen har virkelig en god og behagelig stemme,   fanger virkelig lytteren.

Historien tager små 10 minutter.

Du kan downloade applikationen ”Oscar & Olivia og Snotdragen” i Apples App Store for 19 kroner. Oscar & Olivia på rumeventyr kan ligeledes downloades i Apples App Store for 19 kroner.

Ifølge Thomas Mygind Christensen er der fortsat ikke planer om en Android-version.

oscar og olivia børnebog applikation
Thomas Mygind Christensen – manden bag “Oscar & Olivia”.

Trailer til Oscar & Olivia og Snotdragen

Bagom “Oscar & Olivia og Snotdragen”

Seneste tilføjelse til historien

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Allerede d. 14/1/2013 kørte vi en opfølgning med historien om Apples coolness er på tilbagetog hos teenagere – Læs den her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.