Evernote kommer med intelligent notesbog

Den populære internet-tjeneste og applikation, Evernote, vil genoplive den gamle papir-notesbog – i digital form.

Evernote kommer med intelligent notesbog

Evernote har stor succes både på internettet og på deres applikationer, men de er klar med flere tjenester. Det har de netop offentliggjort på deres årlige ”Trunk Conference”. Det skriver Comon.dk.

Den mest interessante nyhed på konferencen var samarbejdet med Moleskine, som fremstiller papirnotesbøger. De har nemlig sammen med Evernote udviklet en intelligent notesbog. Den gør det nemt at overføre håndskrevne notater fra notesbogen til den digitale applikation fra Evernote.

Det betyder, at man tager et billede af det specielt markerede papir med mobilen, hvorefter programmet så genkender de særlige markører på siden og konverterer indholdet til digitalt format.

Den nye Evernote Smart Notebook kommer på markedet den 1. oktober i to forskellige størrelser og til en pris på 25 til 30 dollar inkl. Evernote Premium medlemskab i tre måneder.

Til december er de også klar med en ny tjeneste for betalende erhvervsbrugere, Evernote Business, hedder tjenesten hvor der skal betales 10 dollar per bruger om måneden. For de 10 dollar får man så adgang til specielle funktioner, som er rettet imod erhvervslivet samt en direkte support-hotline hos Evernote.

Evernote Business er et system til filstyring, hvor dokumenter, billeder, præsentationer og andet kan deles nemt med kollegaerne.