Få 3 måneders gratis Deezer Premium+ med Chromecast

Hvis du har en Chromecast, kan du lige nu indløse 3 måneders gratis brug af musiktjenesten Deezer Premium+.

Få 3 måneders gratis Deezer Premium+ med Chromecast

Lige nu kan du gøre brug af et fornuftigt tilbud, hvis du er blandt de mange ejere af en Chromecast fra Google til at streame indhold på den store tv-skærm.

Det er musiktjenesten Deezer, der har indgået et samarbejde med Google i blandt andet Danmark for at give Chromecast-brugerne gratis adgang til tjenesten i 90 dage til en værdi af 297 kroner.

Læs også: Google lancerer internetkabel til Chromecast

Tilbuddet betyder, at du kvit og frit kan benytte Premium +-abonnementet på tjenesten, så du blandt andet slipper for reklamer, får højere lydkvalitet, kan gemme musikken offline og høre ubegrænsede mængder på din telefon.

Chromecast deezer-tilbud indløs

Sådan indløser du Deezer-tilbuddet

For at tjekke tilbuddet ud og indløse det skal du være på det WiFi-netværk, som din Chromecast er forbundet til. Derfra kan du enten besøge denne hjemmeside eller gå dertil gennem Chromecast-appen.

I appen skal du klikke på din Chromecast-enhed, vælge de tre små prikker øverst til højre for flere valgmuligheder og klikke på ”Søg efter tilbud”. Herefter skal du acceptere en popup-besked, hvorefter du bliver sendt til hjemmesiden med de tilbud, du har til rådighed.

Læs også: Indløs 3 måneders Viaplay og Google Play Musik med Chromecast [TIP]

Hvis du endnu ikke har tjekket efter tilbud til rådighed gennem din Chromecast, har du formentlig også mulighed for at benytte dig af 3 måneders gratis brug af Viaplay og Google Play Musik.

Hvor længe tilbuddet gælder, fremgår endnu ikke af Googles betingelser for Chromecast-kampagnerne som det er tilfældet med de to øvrige kampagner.

Temaets videre forløb

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden fulgte op på sagen. 21/7/2015 gik vi videre med en artikel omkring Spotify lancerer Discover Weekly: Personlige spillelister – Følg den videre udvikling her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.