Få Huawei P9 topmobil til superpris [MOBILDEAL]

Sådan sparer du et tusinde kroner på den lækre 2016-topmobil fra Huawei

Få Huawei P9 topmobil til superpris [MOBILDEAL]

Med lidt snilde kan du spare ca. et tusinde kroner på Huawei P9 – en mobil som har høstet mange roser både her på mobilsiden.dk og blandt de øvrige danske anmeldere.

Det er CBB Mobil der har strikket tilbuddet sammen ved at skære en hel tusindlap fra den oprindelige P9-pris. Prisen hedder nu 2.499 kroner. Dertil kommer der fragt og et CBB Mobil et abonnement til 109 kr. per måned.

Se også:  Salget af Huawei P9 og P9 Plus eksploderer

Er du kunde hos CBB i forvejen, eller skifter du til teleselskabet, vil regningen lyde på i alt 2.565 kroner.

Fortrækker du at beholde dit nuværende abonnement, er mobilen ikke SIM-låst og du behøver derfor kun at betale i alt 109 kroner for en måneds abonnement plus en enkel krone i oprettelse. Regningen lyder på i alt 2.674 kroner.

Klik her for at se tilbuddet.

Et styk lækker smartphone

Huawei P9 imponerede i foråret med sin imponerende ydelse og lækre metaldesign. Samtidig kommer mobilen med et særligt dobbeltkamera signeret af Leica, som giver interessante muligheder for at eksperimentere med fokus og glimrende fotoegenskaber i mørke.

Du kan læse stortesten af Huawei P9 her.

Opfølgning af sagen

Der blev pustet nyt liv i tematikken. mobilsiden kunne ikke lade være. 18/4/2016 gik vi videre med en artikel med tematikken Teleselskab vinder Kundeservice Award 2016 – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken her..