Nu giver teleselskaberne LG Optimus 2X-ejere pengene tilbage

En lang række teleselskaber hjælper nu utilfredse LG Optimus 2X-kunder og giver dem pengene tilbage for mobilen.

Nu giver teleselskaberne LG Optimus 2X-ejere pengene tilbage

Først kom TDC med en udmelding om, at de giver pengene retur for LG Optimus 2X, hvis man efter en tur på værksted oplever, at fejlene på produktet fortsat ikke er løst. Nu følger flere teleselskaber så trop.

Telenor og samt deres søsterselskaber Bibob og CBB Mobil har valgt at følge TDCs eksempel.

– “Det er vigtigt for Telenor at sikre en god oplevelse for vores kunder. Vi har derfor besluttet at hjælpe dem som fortsat oplever problemer med deres LG Optimus 2X, selv efter den har fået ny software. Det kan for eksempel ske ved, at vi krediterer beløbet for telefonen,” siger Telenors kommunikationchef Christian Wulff Søndergaard til Mobilsiden.dk.

Telenor angiver som forudsætning, at telefonen har været til reparation én gang, og at kunden inden for to måneder, oplever samme fejl.

3, Call Me og Telia følger efter

Hos teleselskabet 3 vil man også hjælpe kunderne.

– “Vi vil meget gerne gøre alle vores kunder glade, så vi vælger at tilbyde alle de kunder, der har haft disse problemer med LG Optimus 2X om at komme ned i deres lokale 3Butik (eller ringe til kundeservice), hvor vi sammen finder en individuel løsning til kunden, så han/hun bliver glad. Det kan fx være at ombytte til et andet håndsæt eller, hvis ikke andet kan lade sig gøre, så giver vi pengene retur,” siger Mette Christiansen, PR-konsulent hos 3.

Telia mener ikke, at LG-telefonen har flere fejl end andre telefoner har. Men selskabet tilbyder i deres forretninger hjælp til at få opdateret telefonen til den nyeste software.

Hvis ikke en opdatering løser problemet, sendes mobilen til service.

 – “Serviceværkstedet skal naturligvis kunne afhjælpe fejlen. Hvis det mod forventning ikke kan ske, så hjælper vi kunden på anden vis i form af enten at lade handlen gå retur, altså pengene tilbage, eller ombytte til en ny telefon. Dette afgøres i vores butikker, men først efter at vi har haft telefonen sendt til service, udtaler Michael Bech, salgsdirektør hos Telia.

Fra Call Me er meldingen, at hvis opdateringen ikke løser problemet med Optimus 2X, så tager de produktet retur.

Læs også:
– Teleselskaber erkender fejl på Optimus 2X
– Fejlsagen om LG Optimus 2X – bliv opdateret her 

Det videre forløb om Telia

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden kørte videre med bolden. 25/7/2011 kom der nyt i sagen med nyheden; LG Optimus 2X fejl erkendes af teleselskaber – Du læser den her. Få også seneste nyt i sagen her..