Få Skanderborg festivalen på din iPhone

Med en Smukfest App til din iPhone har du både information om festivalen tæt på kroppen, men også nogle sjove funktioner, blandt andet adgang til hemmelige øl-rum.

Få Skanderborg festivalen på din iPhone

Gæsterne til årets Skanderborg festival i august kan i år få en iPhone-applikation, der både giver en masse praktisk information, men også giver adgang til nogle sjove og lidt mere fjollede funktioner.

– Man kan styre Grundfos-vandblomsterne ved Søbadet og få dem til at sprøjte, når ens venner går forbi dem på badebroen. Man kan også få den horisontale vindmølle ved Rytmehans Scenen til at dreje rundt ved at puste i sin telefon – jo flere der puster i deres telefon, jo hurtigere drejer vindmøllen rundt, fortæller festivalens kreative topchef, Jonas Hallberg til websitet mja.dk.

Med applikationen kan man også finde frem til hemmelige rum på pladsen med øl. Applikationen har været et år under vejs, og Jonas Hallberg mener, at det måske er den første af sin art i verden.

– Jeg har aldrig hørt om det før. Idéen har vi selv fået, og så har vi høvlet en masse penge i projektet. Idéen var at give vores gæster en bedre service. Helt lavpraktisk blandt andet hvordan man finder hinanden. Men den skulle også være sjov og nytænkende, forklarer han.

Med applikationen får du blandt andet også et detaljeret kort over festivalpladsen, og du kan tilmed se, hvor andre brugere af applikationen befinder sig, tjekke vejrudsigten, og få information om parkering og offentlig transport til og fra festivalen.

‘Smukfest Applikation’ kan gratis hentes via iTunes fra den 1. juli.