Facebook lancerer hemmelig iPad app

Facebook har lanceret en hemmelig iPad applikation, som man desværre ikke kan ikke bruge endnu.

Facebook lancerer hemmelig iPad app

Facebook har tidligere sagt, at der ikke kommer en optimeret applikation til iPad. Men alligevel så har Facebook fornyligt lanceret en ny version af deres iOS applikation, som faktisk indeholder en iPad optimeret version. Det skriver TechCrunch

Godt gemt i den nye Facebook app version 3.4.4 ligger der en komplet iPad optimeret brugerflade. Facebook har lavet brugerfladen i HTML5, og brugerfladen er godt optimeret til iPad’ens store skærm. Ved at holde iPad’en vandret, fremkommer ens venneliste, så man kan chatte med ens venner.

Der er kun et lille problem – du kan ikke benytte applikationen endnu.

Selvom Facebook har udsendt den nye version, så er iPad brugerfladen ikke slået til, og den kan derved ikke benyttes. Så iPad brugerne må altså væbne sig med tålmodighed, indtil Facebook syntes tiden er moden til en officiel lancering.

Efterfølgende om emnet

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden har holdt fast i temaet. 5/7/2011 gik vi et spadestik dybere og bragte en artikel med fokus på Rygter lover iPhone 5 og iPad 3 til oktoberKlik her og læs artiklen.. Se de seneste nyhede om temaet her.