Facebook Messenger til iPad spottet – måske med Skype integration

Facebook Messenger har været ude siden august 2011, til flere mobile platforme. Nu kommer den også til iPad.

Facebook Messenger til iPad spottet – måske med Skype integration

Facebook Messenger er en Facebook tjeneste, der tillader at chatte med alle ens online venner på Facebook.

Tjenesten har fået små tiltag siden dens lancering, blandt andet har applikationen for nyligt til Android, lanceret en genvej til Facebook kamera og til Facebook Messenger.

Men det nye er at Facebook nu er på vej, med en dedikeret Messenger applikation til iPad. Applikationen er blevet spottet i en beta udgave, og tilbyder indtil videre ikke på meget nyt i forhold til den nuværende iPhone version.

På nær en enkelt ting, Skype integration. Facebook på ens PC kan allerede nu bruges til at videochatte via Skype integrationen.

Men det skal i fremtiden også være muligt, via Messenger applikationen til de mobile enheder såsom, iPhone, iPad og Android, mener 9to5mac.com. Der har spottet funktionen i beta udgaven i iPad.

Hvornår iPad versionen kommer, og hvornår integrationen med Skype kommer til de mobile enheder, er endnu uvist. Men billeder taler for sig selv og i kan se dem herunder.

Facebook Messenger til iPad
Facebook Messenger til iPad – beta version

Fortsættelse:

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden gik et skridt videre. 2/5/2012 fik historien nye ben at gå på med historien Spotify klar til iPad – Du kan læse den her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..