Facebook spillet Green Farm nu også på iPhone og iPad

Er du en af de der er “hooked” på Facebook-spillet Green Farm, og planlægger dit sociale liv ud fra hvornår der skal høstes. Så kan du nu tage spillet med på farten.

Facebook spillet Green Farm nu også på iPhone og iPad

Er du en af de mange, som er afhængig af Facebook-spillet Green Farm, så kan du nu spille direkte fra din iPhone eller iPad – og behøver ikke længere sidde hjemme lørdag aften for at få høstet.

Green Farm applikationen er gratis, og det kan være en gratis fornøjelse at spille. Du skal dog være opmærksom på, at der er in-apps, som kan gøre det løber op. Derfor, vær lidt forsigtig, hvis du lader dit barn spille det på din mobiltelefon.

Ellers giver applikationen dig de samme muligheder, som computer-versionen. Så ingen undskyldning for du ikke næste gang besøger dine venners gård fra din iPhone eller iPad.

Alt du behøver for at spille Green Farm er en Facebook-konto samt netdækning, og derefter kan du spille Green Farm både på computeren og din iPhone eller iPad.

Du kan downloade Green Farm gratis her.

Green Farm virker ikke på iPhone 3G og findes ikke til Android.

Seneste tilføjelse i sagen

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 9/5/2011 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med artiklen; Brugerne gider ikke læse magasiner på iPad – Læs den her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..