Facebook: Tilføj musikklip fra Apple Music og Spotify

Facebook begynder udrulningen af en ny feature: Song clips er små stykker musik du kan dele med vennerne.

Facebook: Tilføj musikklip fra Apple Music og Spotify

Facebook er i fuld gang med, at udrulle en ny feature, der gør det muligt at afspille op til 30-sekunders musik, uden at forlade Facebook-app’en, skriver The Verge.

Det er endnu en måde for Facebook, at holde deres brugere tæt på deres app, så brugerne ikke forsvinder ud af nyhedfeedet, for at afspille musik i andre apps.

Den nye feature der er ved at rulle ud på verdensplan, gør det muligt at dele små brudstykker af sange fra Apple Music og Spotify.

Læs også: Apple Music haler ind på Spotify

Man kan dele en sang, og Facebook kan afspille op til 30 sekunder, uden at modtageren bliver sendt videre til andre onlinetjenester, for at afspille musikken.

Modtagerne behøver ikke at abonnere på nogle af tjenesterne, men kan afspille det hele direkte i Facebooks app. Den nye funktion virker dog kun i Facebooks app til iOS.

Kilde: The Verge

Den videre fortælling

Der er kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 7/8/2015 fulgte redaktionen op med en artikel omkring CBB lancerer slagtilbud til musikelskerne – Forstættelsen om temaet kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..