Facebook tvinger dig snart til Messenger

Beskederne i Facebook flyttes nu snart over i den seperate Messenger app, som kunderne tvinges til at hente.

Facebook tvinger dig snart til Messenger

Hvis du hidtil har afvist invitationer fra dine Facebook venner om den dedikerede Messenger-app, så tyder det på, at den ikke går ret meget længere. Giganten bag det uhyre populære sociale netværk har nemlig planer om, at fjerne beskederne fra den officielle Facebook app.

Facebook app’en til iPhone er skyld i dårlig batterilevetid

Ganske vist får du to apps at holde styr på, men det har ikke den store betydning i dagligdagen. Særligt fordi at brugeroplevelsen i den dedikerede Messenger-app er langt bedre.

Frida Löwengren, Northern Link PR, talskvinde for Facbook bekræfter: “Facebook har bemærket at brugerne svarer 20% hurtigere igennem Messenger-app’en fordi det er  nemmere. Derfor tager Facebook dette skridt for at forbedre chat-oplevelsen på mobilen

Derudover vil besked-knappen i bunden af af den officielle Facebook app åbne Messenger app’en på mobilen automatisk. 

Facebook opkøber virtual reality selskab

Frida Löwengren bekræfter, at der ikke er tale om en testfase til de europæiske brugere, som allerede er blevet frakoblet besked-delen i Facebook app’en. Danske Facebook-brugere kan derfor forvente et skift i de kommende uger. Dog vil brugere med “low-end” Android-mobiler, samt iOS brugere af den smarte Paper app, ikke blive påtvunget dette. 

Facebook kigger med i dine SMS’er

Efter at Facebook køber WhatsApp for svimlende beløb, så er det ikke overraskende, at giganten nu vil adskille besked-delen for sig. Primært fordi at de så kan tilføje yderligere funktioner, som det netop lanceret “gratis opkald”, og stadig beholde en hurtig og flydende brugeroplevelse. 

Facebook Messenger endelig til Windows Phone

Har du endnu ikke hentet Messenger, så finder du den gratis til iOS her, Android her og til Windows Phone her.