Facebook viser god økonomi og ideer til fremtiden

Mark Zuckerberg er nok en glad mand, for Facebook kan berette om et flot overskud i sidste kvartal

Facebook viser god økonomi og ideer til fremtiden

Det går ganske godt for Facebook, det er der ingen vej udenom. Stifter Mark Zuckerberg kunne fortælle, at i tredje kvartal af i år har Facebook tjent 3,2 milliarder dollars, hvilket svarer til 18,7 milliarder danske kroner. Det har givet et overskud på 802 millioner dollars – altså 4,68 milliarder danske kroner ned i lommen til Facebook.

Læs også: Facebook køber WhatsApp for svimlende beløb

Facebooks regnskab kunne også berette om 1,35 milliarder brugere, der er aktive mindst en gang om måneden. Det svarer til knapt hver femte levende menneske på kloden.

Fremtiden er flere apps

Mark Zuckerberg kunne også fortælle, at i fremtiden vil Facebook sandsynligvis komme til at bestå af flere apps.

”En ting, der sker inden for mobilområdet, er, at der er stigende fokus på apps, der kan gøre én ting godt. Derfor er det nødvendigt at have flere enkeltstående apps. Det vil vi gøre mere af i fremtiden,” sagde Zuckerberg.

Læs også: Facebook Messenger i strid modvind

Facebook købte WhatsApp for et svimlende beløb, men appen eksisterer stadig – præcis som Zuckerberg beskriver her. Facebook splittede også besked-delen fra hovedappen under megen postyr tidligere på året.

Redaktionen har mere til historien

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden kunne ikke slippe historien. Allerede d. 26/3/2014 publicerede vi en opfølgning med nyheden; Facebook opkøber virtual reality selskab – Den videre historie om temaet finder du her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.