Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Falsk advarsel på Facebook

Falsk advarsel på Facebook

Pas på en falsk advarsel som florerer på Facebook i øjeblikket

Russerne kan andet end at lægge jord ti vinter-OL i øjeblikket. Med weekenden kom nemlig også en hilsen til en del Facebookbrugere, i form af en falsk advarsel fra de kære russere.

Det drejer sig om en meddelelse, hvor det oplyses, at din konto vil blive slettet indenfor 12 timer, såfremt du ikke bekræfter din identitet ved at trykke på vedlagte link.

Linket har en tydelig .ru adresse, hvilket betyder, at godtroende brugere ender på en russisk hjemmeside. Denne har absolut intet med Facebook at gøre.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Bay Pedersen 16-02-2014 15:24:40

Hotpop, jeg tror du har misforstået noget. Hverken du eller artiklen fortæller noget om "Hvor".

Snakker vi om en email som sendes til brugerne? En indbakke-besked på facebook? Et viralt billede, som folk deler? En popup fra malware?

3 0
Hotpop 16-02-2014 14:41:47

Den har desuden floreret længe. Så den første gang for 3 mdr. siden.

1 0
Hotpop 16-02-2014 14:40:38

Martin - læs det hele ;)
"Det drejer sig om en meddelelse, hvor det oplyses, at din konto vil blive slettet indenfor 12 timer, såfremt du ikke bekræfter din identitet ved at trykke på vedlagte link."

0 1
Martin Bay Pedersen 16-02-2014 14:29:11

Er denne artikel færdig...?

"Med weekenden kom nemlig også en hilsen til en del Facebookbrugere, i form af en falsk advarsel fra de kære russere."

Hvor?

1 3

Om brug af cookies