Fastnet skal skrottes i mindre virksomheder

Sonofon har lanceret et nyt erhvervsabonnement, der skal få landets mindre virksomheder til at skrotte fastnettelefonen til fordel for mobiler.

Fastnet skal skrottes i mindre virksomheder

Fri samtale mellem kollegaer, ubegrænset sms og omkostningsfri viderestilling fra fastnet til mobil. Sådan lyder Sonofons nyeste satsning på at erobre erhvervsmarkedet.

Det nye abonnement hedder Mobildeal Pro, og det henvender sig til virksomheder med op til 75 ansatte. Løsningen er egentlig en pakke, hvor virksomheden betaler et månedligt beløb i abonnement, som inkluderer en vis mængde taletid.

Herudover giver aftalen fri tale mellem kollegaer, ubegrænset sms, 0 kroner i opkaldsafgift og mulighed for at koble fastnetnummeret sammen med mobiltelefonerne.

 – “Med denne løsning kan op til fem medarbejdere være koblet på virksomhedens hovednummer og besvare opkald fra kunderne. Det behøver dog ikke at være de samme fem mobiler hele tiden. Det kan man ændre, når man vil via en webløsning, vi tilbyder,” siger Stefan Kercza, erhvervsdirekt¯r i Sonofon og Cybercity, til Mobilsiden.

Ekstern link

Mobildeal Pro hos Sonofon

Læs også:
Sonofons nye abonnement under lup

Telia har tidligere lanceret et produkt kaldet TeliaProbiz, der flytter fastnetnummeret ud til mobiltelefoner. Det kan du læse mere om her.   – “Probiz hos Telia

Efterfølgende nyt

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden fulgte op på historien. 3/2/2009 vinklede vi sagen videre med en artikel omkring Undgå kæmpe mobilregning efter vinterferien – Klik her. Seneste nyt om temaet finder her.