FBI åbner endnu en iPhone – uden Apples hjælp

Efter succesfuldt at have åbnet en iPhone 5C gør FBI nu klar til at åbne endnu en iPhone i en mordsag fra delstaten Arkansas.

FBI åbner endnu en iPhone – uden Apples hjælp

FBI er tilsyneladende så sikker på deres nye metode til at åbne iPhones, at de gør klar til at åbne endnu en iPhone og en iPod tilhørende to tiltalte i en drabssag fra Arkansas, skriver RedmondPie.

FBI har for ganske nyligt droppet en retssag mod Apple, hvor forbundspolitiet krævede rettens hjælp til at tvinge Apple til at åbne en iPhone 5C tilhørende terroristen Sayed Farook.

Læs ogsåTEMA: FBI cracker iPhone – Bør du være nervøs?

FBI har accepteret at hjælpe det lokale politi i Arkansas med at hente data fra de to låste enheder, tilsyneladende uden hjælp fra Apple.

Apple har angiveligt forsøgt at få oplyst, hvordan FBI skaffer sig adgang til de låste enheder, og flere brugere spekulerer allerede i, hvorvidt den netop udsendte opdatering til iOS 9.3.1 kan være en måde at lukke hullet for FBI … eller måske åbne en bagdør til netop FBI. Hvad tror du?

Mere til sagen

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. mobilsiden fortsatte fortællingen. 30/3/2016 gik vi videre med artiklen; Anmeldernes dom: Apple iPhone SE er lille og genial – Følg den videre udvikling her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..