Fejl i kort til iOS 6 kom ikke bag på Apple

Vigtigere for Apple at slippe af med Google Maps, fremfor at levere fejlfrit produkt til iOS 6.

Fejl i kort til iOS 6 kom ikke bag på Apple

Det var meget vigtigt for Apple at slippe af med Google maps i den nye version af iOS. Tim Cook tog ifølge Cnet en kalkuleret risiko, ved at droppe Google Maps, til fordel for en fejlbehæftet Apple Maps app.

Efter utallige rapporter om fejl i Apples nye kortteknologi til iOS 6, bliver det fra flere sider antydet, at det var vigtigere for Apple at komme af med Googles kort, fremfor at levere et fejlfrit færdigt produkt.

Flere iagttagere har i tiden efter Steve Jobs ledt efter svaghedstegn i den nye ledelse. Og måske er de nye kort til iOS 6, det første tegn på en ledelse der går på kompromis.

At sende et helt åbentlyst fejlbehæftet produkt på markedet, virker på ingen måde som Steve Jobs stil.

Cnet konkluderer ud fra misæren, at Tim Cook var klar til at gøre nogle kunder utilfredse, alene for at slippe af med Google Maps.

Mere om tematikken

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 13/9/2012 fulgte redaktionen op med en ny vinkling på emnet Apple har mistet magien – men ikke tryllestøvet – Den kan læses her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Tim Cook..