Find din iPhone med MobileMe

MobileMe hjælper med at finde en iPhone der gemmer sig, eller slette alt personligt indhold, hvis den er blevet stjålet.

Find din iPhone med MobileMe

Nu er der hjælp at hente, hvis du har mistet din iPhone.

Med MobileMe’e iPhone-service Find My iPhone, er det muligt at finde telefonen igen, hvis den bare har forputtet sig, eller i værste tilfælde slette alt indholdet på telefonen.

Hvis iPhonen bliver væk, logger du ind på me.com, på en hvilken som helst computer. Herfra kan du på et kort se, hvor din iPhone befinder sig, skrive en besked på iPhonen’s display, eller spille en høj lyd fra din iPhone, selv hvis den er sat til lydløs.

Har du mistanke om, at der er nogen, der er stukket af med din iPhone, kan du fra computeren slette alle personlige data, og indstillinger.

MobileMe virker kun på iPhone OS 3.0.

Brug iTunes til at opdatere styresystemet på din iPhone til iPhone OS 3.0.

Læs også:
OS 3.0 til iPhone er ude

Opfølgning:

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 19/6/2009 fulgte redaktionen op med en artikel med fokus på Danskere kan købe iPhone 3G S uden om Apple – Du kan læse det videre forløb her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..