Find en kæreste via mobilen

Der er snart applikationer til alt hvad man kan forestille sig, og nu ser datingsites også mobiltelefonen som fremtiden.

Find en kæreste via mobilen

Nyheder, opskrifter og vejrudsigter – du kan finde alt på mobilapplikationer, og nu kan du sågar også finde en kæreste via de forskellige datingsites applikationer.

Ejerne af elitesdaters.dk og dating.dk kan begge se mobiltrafikken på deres sites er stærkt stigende, og Morten O. Wagner fra dating.dk fortæller, at de allerede har 5-8000 brugere, der dagligt logger på via mobiltelefonen. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Morten Wagner fortæller også, at mobilapplikationen giver nye muligheder for impulsive dates. Eftersom smartphones typisk har indbygget GPS, så kan man finde en date inden for en given radius.

Du kan downloade både elitedaters.dk og dating.dk’s mobilapplikation gratis i App Store.

Dating.dk’s applikation kan også hentes gratis til Android mobiltelefoner i Android Marked.

Sagen fortsætter

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden gik videre med historien. d. 22/3/2011 fulgte vi historien op med en artikel der omhandler Boxer udsætter mobil-TV i Danmark – Følg det videre forløb her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..