‘Find my iPhone’ er blevet gratis

Hvor er min iPhone? Nu ved du hvor den er! 'Find my iPhone' er nemlig blevet gratis.

‘Find my iPhone’ er blevet gratis

Så er ventetiden ovre for iPhone og iPod Touch-ejere, der har set frem til iOS 4.2-opdateringen. Nå ja, og for dem, der har hentet en iPad i udlandet og set frem til multitasking og dansk tastatur.

Men Apple har smidt en bonus i pakken: Funktionen ‘Find my iPhone’ der hidtil har været en feature i betalingspakken Mobile Me er blevet gjort gratis for alle brugere af iPad, iPhone 4G og den nyeste iPod Touch.

Funktionen er ikke gratis på iPhone 3G og 3GS.

Det betyder at du kan hente app’en helt gratis fra App Store og installere den. Så kan du på et kort se hvor enheden befinder sig, ligesom du kan lave et remote wipe, der sletter al info på enheden.

iOS 4.2 har været længe ventet. Den indeholder nemlig de nye AirPlay og AirPrint-funktioner. AirPlay gør det muligt at streame musik trådløst fra iPhone, iPod og iPad til Apple TV og andre AirPlay-kompatible enheder – eksempelvis højttalere.

Med AirPrint kan du udskrive dokumenter og billeder trådløst fra enheden til AirPrint-kompatible printere. I første omgang har HP en håndfuld klar.

Også nyt til iPad

De største ændringer bliver dog for ejere af iPads, der har været et smut i udlandet for at hente tablet’en.

Ikke alene giver iOS 4.2 danske menuer og dansk tastatur, den betyder også at iPad’en får multitasking, mulighed for at lave mapper, GameCenter og den såkaldte “unified mailbox”, hvor mails fra forskellige konti samles i samme indbakke.

Ifølge en pressemeddelelse fra Apple kan iOS 4.2 hentes via iTunes fra og med i dag.

Fortsættelse:

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden gik videre med sagen. 20/11/2010 publicerede vi sagen; Overblik: Top ti fra ugen på Mobilsiden.dk – Følg den videre udvikling her. De seneste nyhedsartikler om temaet “iPad” finder du her..