Find My iPhone virker!

En amerikaner mistede sin iPhone, men fandt den ved hjælp af applikationen Find my iPhone.

Find My iPhone virker!

Vi har tidligere skrevet om MobileMe’s iPhone-applikation Find My Iphone. Nu er de første beviser kommet på, at programmet virker.

 

Den amerikanske blogger Kevin mistede for nylig sin iPhone på en bar, men fandt hurtigt frem til den igen – ved hjælp af Find my iPhone.

 

Da det gik op for Kevin, at iPhonen var væk, gik han fra sin vens computer ind på me.com. Herfra sendte han flere beskeder til sin iPhone, og bad tyven om at ringe til hans kammerats telefon. Men ingenting skete.

 

På me.com fandt Kevin efter lidt begyndervanskeligheder et link til Google Maps, hvor han kunne se, hvor iPhonen befandt sig. På vej ud for at lede efter telefonen, sendte han flere beskeder til den, for at skræmme tyven til at aflevere iPhonen frivilligt.

 

Mens han jagter iPhonen, tjekkede han løbende placeringen på sin vens computer. Pludselig skiftede retningen, og det lykkes Kevin at finde tyven ved et busstoppested, hvor den skræmte tyv afleverede iPhonen tilbage – skræmt over at være blevet fundet.

 

Læs hele historien på Kevin blog.

Efterfølgende om temaet

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 30/6/2009 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en artikel med fokus på Mini videoprojektor til iPod / iPhone – Det videre forløb i sagen finder du her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om iPhone..