Flere billeder af BlackBerrys Android-smartphone ude

Canadiske BlackBerry er på nippet til at lancere sin første Android-smartphone. Inden da er endnu flere knivskarpe billeder dukket op af telefonen.

Flere billeder af BlackBerrys Android-smartphone ude

Rygterne om en BlackBerry-smartphone, hvor styresystemet for første gang bliver Googles Android, har nu svirret i luften i mange uger med et væld af oplysninger, billeder og videoer.

Læs også: Nye billeder af BlackBerry Venice er dukket op

Nu er de hidtil bedste billeder dukket op fra kilder, der har delt dem med hjemmesiden Android Authority. Her ses smartphonen – indtil videre kendt som Venice – både forfra, bagfra og vigtigst af alt med tastaturet fremme ved at skærmen skydes op lige som tidligere BlackBerry-telefoner.

BlackBerry Venice

Alle tidligere rygter om designet ser ud til at holde stik. Det vil sige fronthøjttalere og den svagt kurvede skærm i stil med Samsung Galaxy S6 edge. Denne gang afsløres også softwaren i høj grad, som ser ud til at være en meget svag tilpasning af Android Lollipop, som Google har tiltænkt det.

Læs også: BlackBerry med Android – ny telefon med old-school koncept

På bagsiden ses kameraet, som afsløret ud fra tidligere billeder har hele 18 megapixel at gøre godt med. Det forlyder også, at kameraet bliver holdt stabilt med hjælp fra optisk billedstabilisering. Rygterne vil også vide, at det bliver Qualcomms Snapdragon 808-processor med 6 kerner, der driver maskineriet sammen med 3 GB RAM.

Hvornår BlackBerry præsenterer sin første smartphone med Android som styresystem vides endnu ikke.

Seneste tilføjelse i sagen

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden fulgte op på sagen. 15/9/2015 kom der flere nuancer om emnet med sagen om Samsung klar med sammenfoldelig smartphone til januar – Artiklen kan du læse her her. Se også de seneste nyheder om emnet her.