Flere detaljer om to nye iPhones

Der kommer måske to nye iPhones fra Apple.

Flere detaljer om to nye iPhones

Så er der blevet hældt et par nye liter vand på rygtemøllen.

Den store, amerikanske erhvervsavis Wall Street Journal rapporter at Apple vil lancere ikke en, men hele to iPhone-modeller her i 2010.

Den ene model vil bruge UMTS-teknologien som iPhone 3G og 3GS, mens den anden vil bruge CDMA, der bl.a. benyttes af de amerikanske teleselskaber Verizon Wireless og Sprint.

Kort efter Wall Street Journal publicerede historien, kom der nye rygter ud på nettet, bl.a. at den næste iPhone vil komme den 22. juni, og at specifikationerne får noget af en overhaling sammenlignet med den nuværende 3GS-model.

Mest imponerende er skærmen, der antageligvis vil få en opløsning på hele 960 x 640 pixel. Nuværende smartphones som f.eks. HTC HD2 og Google Nexus kan blot præstere en skærmoplæsning på 800 x 480 pixel.

Den næste iPhone vil også få bedre kamera, og så vil der være et ekstra kamera på fronten til videochats.

Det forlyder også, at den kommende iPhone vil bruge samme A4-chip som iPad, og at de ekstra muller bl.a. vil tillade multitasking på telefonen – muligheden for at køre flere samtidige programmer.

Fortællingen fortsætter

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 30/3/2010 fulgte vi op med sagen om Rygte: iPhone HD på vej – Du finder artiklen her. Få også seneste nyt om sagen her.