Flytningen af Onfones kunder er lykkes

Opgaven med at flytte Onfone-kunderne fra Telenor til TDCs net er fuldført.

Flytningen af Onfones kunder er lykkes

TDC købte i maj lavprisselskabet Onfone, og i den forbindelse skulle Onfones kunder flyttes fra Telenors netværk, som Onfone lejede sig ind på, til TDCs netværk.

Den proces er nu fuldført, og er forløbet som håbet, melder TDC.

Selvom der har været meldinger om kundeflugt fra Onfone, er det ikke noget der har kostet dyrt, ifølge Anders Jensen, direktør i TDC.

-“Vi har haft et stabilt indtag på linje med forventningerne,” siger han.

Flytningen af de 200.000 Onfone-kunder er dog ikke foregået uproblematisk, blandt andet er nogle kunder blevet takseret forkert.

-“Der har været nogle få fejl undervejs, og når man porterer (flytter, red.) så mange kunder, så rammer det mange. Men vi har været meget hurtige til at løse problemerne, og vi har kompenseret kunderne fuldt ud, hvis der har været noget,” siger Morten Strunge, administrerende direktør og stifter af Onfone.

Emnets videre forløb

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 28/10/2011 kom der flere nuancer om emnet med en artikel der tunede ind på Få op til 1.600 kr for din gamle iPhoneKlik her for den påfølgende artikel.. Se også de seneste nyheder om emnet her.