Folk gik apps-amok i julen

Juledagene gjorde, at der blev hentet applikationer som aldrig før – hvilket har en logisk forklaring.

Folk gik apps-amok i julen

Android Market og App Store var rødglødende i julen, både den 24. og 25. december var besøgene så høje at der er tale om nye download-rekorder ifølge analysefirmaet Flurry. Det skriver New York Times.

Flurry har indbygget analysesoftware I mere end 140.000 applikationer, og kan derfor måle hvordan aktiviteten er i applikationsbutikkerne.

Første juledag blev antallet af downloads mere end fordoblet i forhold til en helt almindelig dag, og samme tal viste sig juleaften.

Smartphones et julegavehit

Ifølge Flyrry skyldes dette, at der har ligget en masse smartphones og tablets under juletræerne, og ligeså snart disse er pakket ud har de nye ejere strømmet til applikationsbutikkerne.

Antallet af downloads toppede klokken 7 amerikansk tid den 25. december, dette er morgenen hvor amerikanerne åbner deres gaver, og vi har i Europa også åbnet vores omkring samme tidspunkt.

Først omkring klokken 21 om aftenen faldt antallet af downloads stille og roligt.

Flurry anslår også, at næsten 7 millioner smartphones og tablets blev aktiveret i juledagene, hvilket er omkring fire millioner mere end sidste år.

Fortsættelsen:

Temaet fortsætter med at være relevant. mobilsiden kørte videre med bolden. 23/12/2011 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en historie med fokus på Det ønsker vi os i julegave på Mobilsiden.dkKlik her og læs artiklen.. Se også seneste nyt om temaet her.