Folketingsmedlemmer får iPhone

Lene Espersen flashede under åbningsdebatten sin nye iPhone over for statsministeren. Men faktisk har alle politikerne i Folketinget fået tilbudt en iPhone.

Folketingsmedlemmer får iPhone

Samtlige 179 medlemmer af Folketinget er blevet tilbudt en iPhone 3GS 16 GB. Også Folketingets ansatte er blevet tilbudt en iPhone.

Det fortæller Folketingets administration til B.T.

– Vi har testet en række mobiler og kommet frem til, at det var iPhonen, der opfyldte betingelserne bedst. Så derfor er den blevet tilbudt alle politikere og en række af lederne i Folketingets administration, siger Folketingets pressesekretær Peter Krab.

Og de mange Folketings-medlemmer er rigtig glade for deres nye mobil, som de blandt andet kan bruge til at gå på Facebook med. 

Dog er det nok ikke en god idé at opdatere sin status, mens man sidder i folketingssalen.

Folketingets formand Thor Pedersen har tidligere krævet det forbudt at opdatere sin Facebook-status fra folketingssalen, efter Sophie Hæstorp Andersen (S) opdaterede sin profil 59 gange under afslutningsdebatten.

Mere til stoffet

Næste artikel om temaet er også interessant. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Efterfølgende d. 7/10/2010 publicerede vi en artikel der drejer sig om FIFA 2011 til iPhone – Læs den her. Se de seneste nyheder om emnet her.