Forskellen på Touch Cover og Type Cover til Microsoft Surface

Microsofts annoncering af Surface tablets, bød også på tilbehør, her giver vi forskellen på de to typer covers til Surface.

Forskellen på Touch Cover og Type Cover til Microsoft Surface

Microsofts præsentation af Surface tablets, var en smule forvirrende i nat, selv de medier der var til stede under pressemødet var forvirrede.

Men nu er der faldet lidt ro på tingene, og Slashgear.com kan nu fortælle der findes to slags covers til Microsoft Surface.

Det ene er Touch Cover hvilket også er det tyndeste på kun tre millimeter, ders unikke feature er at tasterne på denne er Touch følsomme, ligesom knapperne i bunden af de fleste Android enheder i dag er touch følsomme.

Det andet cover hedder Type Cover, og har et mere ”fysisk” tastatur end Touch Cover er. Den har knapper der kan trykkes ned på, derfor er Type Cover også en smule tykkere i designet – præcist to mm tykkere.

Dog melder nogle medier tilbage om at feedbacken i Type Cover, ikke er på niveau med et tastatur, som på eksempelvis bærbare computere.

Microsoft sagde under præsentationen, at man med Type Cover kunne skrive mindst ligeså hurtigt, som på hvilket som helst andet tastatur. Og en Microsoft medarbejder udtalte til en af journalisterne der til stede under pressemødet, at han havde lavet 63 input på en Touch Cover på under et minut.

Begge type covers passer på både Surface RT og Surface Pro, og klikkes begge let fast på enhederne, ligesom Smart Cover gør på en iPad. Ud over at være et tastatur er dens primære funktion at beskytte tablet enheden.

Sidste opdatering af historien

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 30/3/2011 kom der flere nuancer om emnet med en ny vinkel på temaet Så smart er Smart Cover til iPad 2Klik her for at læse artiklen.. Se de seneste nyheder om emnet her.