Første indtryk af Motorola Razr

The Inquirer har som nogle af de første haft fingrene i den nye super-mobil, Motorola Razr. Læs deres første indtryk her.

Første indtryk af Motorola Razr

Webstedet The Inquirer har haft fingrene i reinkarnationen af Motorola Razr, og er mildest talt begejstrede. Razr er en genfortolkning af, hvad der måske nok er Motorolas største succes nogensinde, og forventningerne er derfor tårnhøje.

De kommenterer blandt andet på størrelsen, som også er noget af det, Motorola selv har fremhævet ved lanceringen. Razr føles let og ligger komfortabelt i hånden, skriver The Inquirer.

Samtidig er den langt fra petite, med sin 4,3 tommer Super Amoled-skærm. Selvom Razr er en tynd sag, føles den stadig solid og robust, skriver de.

Også skærmen får pæne ord med på vejen, for at være både skarp og crisp, helt på linie med topmodeller som Samsung Galaxy S II og Apple iPhone 4S.

Og processorkraften er rigelig til, at man skifter nemt og gnidningsløst mellem kameraet, applikationer og web-sider.

The Inquirer undrer sig dog over, at Razr ikke har Android 4.0 Ice Cream Sandwich, men konkluderer, at Google nok har givet Samsung eneret på versionen, frem til lanceringen.

Overordnet set er dommen, at Motorola Razr er en stærk spiller på mobilmarkedet, som er værdig til navnet Razr. Om det er nok til at konkurrere med Apple og Samsung vil The Inquirer dog ikke give noget bud på.

Læs også:
– Motorola Razr opdateres til Android 4.0 i starten af 2012
– Motorola Razr er tilbage 

Redaktionen har mere til historien

Historien døde ikke med denne fortælling. mobilsiden fulgte op på sagen. 19/10/2011 blev sagen bragt videre med en artikel der omhandler Motorola Razr kommer til Danmark – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..