Første torturtest af iPhone 8 [VIDEO]

Med iPhone 8 går Apple tilbage til at lave telefoner med både for- og bagside i glas. Se hvordan glaskonstruktionen klarer sig i torturtest.

Første torturtest af iPhone 8 [VIDEO]

Det er et stykke tid siden, at Apple har benyttet sig af glas på for- og bagsiden af deres smartphones. Men mange kan nok huske, hvordan den seneste glas-iPhone, iPhone 4 og 4S, var notorisk kendt for netop sine splintrede glasflader.

Med iPhone 8 er glaskonstruktionen i midlertidig tilbage i fuld vigør i det som Apple selv kalder ’den mest hårdføre glasmobil nogensinde’.

Se også:  iPhone X, 8 og 8 Plus: Pris og tilgængelighed i Danmark

Denne påstand efterprøver den notoriske smartphone-bøddel, JerryRigEverything, på hans Youtube-kanal – og iPhone 8 synes her at klare sig glimrende for en glastelefon.

I sine tests noterer YouTuberen dog følgende svagheder og styrker i telefonen:

  • Glasfladerne er modtagelig overfor ridser, ligesom iPhone 7, Apples påstand synes derfor at gå mere på mobilens evne til at tåle stød.
  • Safirglasset på mobilens optik er ikke i ægte safir, hvorfor den har nemmere ved at blive ridset en regulært safirglas.
  • iPhone 8 bøjer nærmest ikke – den er derfor langt mere stiv end forgængere som iPhone 6 og 6 Plus.
  • Alle overflader er enten i glas eller metal. Selv knapperne afgiver et køligt metal-touch.
  • Displayet tåler at blive udsat for ekstrem varme og kan virke igen ved nedkøling.

Du kan se den fulde torturtest i videoen nedenunder.

Seneste nyt om emnet

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden gik et skridt videre. 21/9/2017 blev sagen bragt videre med artiklen om Officielt: Google køber dele af HTC for 7 mia. kroner – Du læser den her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..