Forudsagde Steve Jobs den populære iPad i 1983?

Visionær er et af de oftest benyttede ord til at beskrive Steve Jobs og et år efter hans død dukker flere gode historier fortsat op.

Forudsagde Steve Jobs den populære iPad i 1983?

The Next Web fortæller om en tale, som Steve Jobs holdt tilbage i 1983, i Center for Design innovation og den efterfølgende Q&A-session. Der blev stillet spørgsmål til en bred vifte af emner, men det mest opsigtsvækkende var Jobs vision om en brugervenlig ”computer i en bog”.

-”Apples strategi er virkelig simpel. Det vi ønsker at gøre er, at sætte en stor computer i en bog, som du kan tage med dig rundt og lære at bruge på 20 minutter. Det er hvad vi ønsker at gøre, og vi ønsker at gøre det i dette årti,” udtalte Steve Jobs dengang.

-”Og vi ønsker at gøre det med en radioforbindelse i det, så du ikke behøver at tilslutte til noget, men stadig kan kommunikere med store databaser og andre computere,” dette var ordene fra Steve Jobs for snart 30 år siden.

 – Her er Steve Jobs største succeser

Du kan se hele talen og Q&A på LifeLibertyTech.com – Q&A starter omkring 21 minutter inde i lyd-optagelsen.

Efterfølgende nyt om emnet

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. mobilsiden gik videre med historien. 2/4/2012 bragte vi artiklen om Steve Jobs spillefilm er en realitet – Klik her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..