Forvent store skærme på iPhones i 2014

I sommers var der rygter om store iPhone modeller, nu bakker rygter direkte fra Apples fabrik disse rygter op.

Forvent store skærme på iPhones i 2014

Insider-rygter påstår, at Apple er lune på 4,7 og 5,7 tommer skærme til iPhone ”6”. Rygterne opstod allerede i juni og nu kommer der igen liv i disse rygter. Kilden er fra Foxconn’s fabrikker der bland andet producerer iPhones og kilden er derfor lidt mere troværdige end i sommers. De store iPhones kan blive lanceret allerede i maj, som konkurrenter til bl.a. Samsungs populære Note serie.

Hvad der er reelt er op og ned ved vi næppe før Apple laver en lancering. Apple har før været kendt for at have forseglede døre hvor rygter ofte var ren fantasi. Efter at Steve Job gav roret til Tim Cooks, er det dog noget mere almindeligt at rygter om Apple har mere hold i sandheden.

Tror I det er Apple’s PR maskine der vil teste om folk vil have en 5,7” iPhone eller om der reelt er hold i rygterne om en snarlig lancering?

Redaktionen har mere til historien

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 26/12/2013 fik historien nyt liv med artiklen Årets mest populære apps til iPhone og iPadKlik her og læs artiklen.. Se de seneste nyheder om emnet her.