Fra i dag er Mobilsiden.dk “Ny i Job”

Hvad spørger kunderne om ude i telebutikkerne? Hvilke udfordringer møder de ude i telejunglen? Mobilsiden.dk sender en journalist i erhvervspraktik for at opleve virkeligheden på egen krop.

Fra i dag er Mobilsiden.dk “Ny i Job”

Mobilsiden.dk tager i denne uge en tur ud i en del af mobilverden, hvor vi ikke kommer så tit. Derud, hvor folk køber deres mobiltelefoner, og hvor de oftest går hen, når der er spørgsmål og problemer med telefonen.

Torsdag, fredag og lørdag er vi hos TDC i Rosengårdscentret, Odense.

Her vil journalist May Frederiksen indgå i TDC-teamet, og råde og vejlede kunderne i købet af en ny mobiltelefon, sammensætningen af et abonnement og svare på spørgsmål om mobiler og telefoni.

Kom og hils på, eller få en snak om mobiltelefoni.

May vil torsdag, fredag og lørdag beskrive sine oplevelser i en række blogindlæg på Mobilsiden.dk. Du kan også følge med på vores Twitter- og Facebook-profil.

Mere om Mobiltelefon

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 1/11/2010 havde redaktionen fokus på et indlæg om Nano-tech kan måske forbedre batterierne – Den videre historie om temaet finder du her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Mobiltelefon..