Frigives Nexus Prime om tre uger?

Steve Jobs' død rykkede præsentationen af Google og Samsungs Nexus Prime-mobil, men frigivelsen er angiveligt blot tre uger væk.

Frigives Nexus Prime om tre uger?

Rygterne om en kommende Nexus Prime-mobil fra Google og Samsung har verseret i længere tid, men nu mener Phandroid.com at kunne afsløre, hvornår den kommer på markedet.

En kilde fra det amerikanske teleselskab Verizon hævder således, at Nexus Prime vil blive frigivet torsdag den 3. november – det vil sige om tre uger og en enkelt dag.

I første omgang lød meldingen, at det kun var præsentationen, der ville foregå på denne dato. Google og Samsung valgte nemlig at aflyse gårsdagens pressemøde på grund af Apple-medstifter Steve Jobs’ død.

– “Vi mener ikke, at det er det rette tidspunkt at annoncere et nyt produkt, mens verden sørger over Steve Jobs’ død,” lød det fra selskaberne.

Ifølge Phandroid.com var der imidlertid tale om en misforståelse omkring den 3. november, og det er nu blevet præciseret, at der er tale om den planlagte frigivelsesdato og ikke den udskudte præsentation.

LÆS OGSÅ: “Næste Google Nexus-mobil er afsløret”

Det sidste nye i sagen

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 12/10/2011 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med nyheden Dette var Steve Jobs største bedrift – Næste artikel om temaet finder du her. Du kan læse absolut seneste nyt her.