Galaxy S III i blå kommer nu til Danmark

Samsung Galaxy S III i blå begynder nu at lande i forretningerne.

Galaxy S III i blå kommer nu til Danmark

Indtil nu har Galaxy S III kun været at finde i hvid, fordi den blå udgave, har været forsinket fra Samsungs side. Men nu sker der endelig noget.

Mobilsiden.dk erfarer, at den blå S III endelig så småt lander i Danmark i disse dage.

Teleselskabet 3 er begyndt at udsende mails til deres brugere, at de nu har modtaget den ellers forsinkede blå mobil.

I starten sendes den ud til de, som har forudbestilt den eftertragtede Galaxy S III. Helt præcis hvor mange eksemplarer de har vides ikke, men sandsynligheden taler for, at det ikke er mange.

Stadig en mangelvare

Siden salgsstarten tirsdag den 29. maj, har Samsung været udfordret på leveringsmuligheden, og den danske mobilchef har endda sagt, at man aktuelt ikke kan mætte markedet.

Hos TDC er Galaxy S III i blå også på vej, men også her, er der stadig store problemer med at få varer nok. Mobilen er dog på vej til deres butikker og web-shop.

– ”Omkring tirsdag vil den så småt være at finde. Det er stadig småtteri der kommer ind – altså få styks. Men Samsung har lovet en stabil levering inden for 14 dage, ” siger Morten Steen Jensen, indkøbschef hos TDC til Mobilsiden.dk.

Telia er en smule mere forbeholdne.

– ”Det er meget meget små mængder vi får ind. Men det er stadig meget lidt – og det er ingenting, når vi kun får nogle få hundrede styks, men skal bruge flere tusinde enheder”, lyder det fra Michael Bech, salgsdirektør i Telia.

Telenor er også klar

-”Vi får den blå Galaxy S III på vores lager i dag, hvilket de første der er skrevet op på vores online kanaler vil få besked om i løbet af weekenden. De fysiske butikker får den fra næste uge, men igen er det de der er skrevet op som får først”, er meldingen fra Jess Agerbæk, indkøbschef i Telenor.

-”Min oplevelse er at vi på den hvide model er godt med, så det ser fornuftigt ud med leveringerne efterhånden,” fortsætter han.

Telenor kan dog slutte sig til TDC og Telia med hensyn til leveringerne af den blå model, som desværre ikke er de største – dog er også de lovet en stabil levering indenfor den nærmeste tid.

Samsung Galaxy S III, mail
Denne besked har 3-kunder, som Mobilsiden.dk har været i kontakt med, modtaget fra teleselskabet fredag formiddag. (Foto: Mobilsiden.dk). Foto: Mobilsiden.dk

3 kan mætte efterspørgelsen

3’s kunder får allerede fra i dag (fredag) de første Galaxy S III modeller i blå i hånden.

– “Vi er ved at sende ud til vores ventelister, og alle burde have fået deres i morgen”, siger 3’s kommunikationschef Stine Green Paulsen.

– “Vi har været ved at sende mobilen ud siden i går, og vi har nok til at alle på ventelisten kan få deres,” fortsætter hun.

3 kan dermed mætte den efterspørgsel som de har haft, på den blå model af Galaxy S III. 

Fra i næste uge forventer 3, at butikkerne også kan sælge mobilen til nye kunder der er interesseret i den blå model.

Også forhandleren Goblue.dk meddeler, at de nu har den eftertragtede mobil på lager.

Læs også:
– Samsung Galaxy S III – kæmpe mobiltest
– Samsung Galaxy S III – første danske gennemgang
– Samsung: Vi kan ikke mætte markedet med Galaxy S III
– Blå Samsung Galaxy S III er forsinket

Videre nyt om Telia

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 4/6/2012 fulgte vi op med en artikel omkring temaet Her er de nye mobiler i juni måned – Det videre forløb i sagen finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her.