Galaxy S III mere populær end iPhone 5 i UK

Samsung Galaxy S III sælger godt i Storbritannien, så godt at den overgår iPhone 5. Anderledes ser det dog ud i Danmark.

Galaxy S III mere populær end iPhone 5 i UK

Samsung Galaxy S III har solgt millioner af enheder siden lanceringen tilbage i maj måned, faktisk rykkede den forbi de 20 millioner enheder på kun 100 dage.

 – Samsung Galaxy S III slår alle rekorder

Det gør telefonen til den hurtigst sælgende Android enhed nogen sinde, og den eneste der kan tage kampen op imod Apples iPhone.

Og netop det har Galaxy S III gjort i Storbritannien, her har telefonen siden lanceringen i maj måned ligget på en solid førsteplads hos uSwitch.com, og den plads fastholder Samsung selvom Apple har lanceret deres iPhone 5.

uSwitch.com laver blandt andet statistik over popularitet og salg blandt smartphones, og får deres informationer fra selskabets egen hjemmeside, samt samarbejdspartnere inden for mobilsammenligning.

Mobil statestik
Status hos uSwitch.com den 2. oktober 2012

Danmark vender tingene på hovedet

Ser man på salgsstatistikken i Danmark er billedet dog helt anderledes, her er det tydeligt at danskerne er vilde med iPhone, der er den bedst sælgende enhed ifølge de danske teleselskaber.

 iPhone er danskernes smartphone

Men kigger man på popularitets-statistikken på Mobilpriser.dk, hvor vi hver måned oplever tusindevis af klik på flere smartphones-modeller, så er der noget mere tæt kamp.

Ifølge vores statistik så har Samsung ligget på førstepladsen over mest søgte telefoner på Mobilpriser.dk siden marts måned, med Galaxy S II på første pladsen og Apples iPhone 4S på anden.

Billedet ændrer sig dog i juni måned hvor Galaxy S III overtager førstepladsen, frem til og med i dag den 2. oktober.

For efter lanceringen af iPhone 5 har mobilen indhentet Galaxy S III på månedens første to dage, og enhederne ligger således lige nu side om side.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Næste interessante fortælling om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 2/10/2012 blev historien fulgt op med et indlæg omkring DUEL: HTC One X+ vs. Samsung Galaxy S IIIKlik her for den efterfølgende artikel.. Se også seneste nyt om emnet her.